Opnieuw tweedaags vliegfestijn in Oostwold

Op 4 en 5 juni, 1e en 2e Pinksterdag 2017, vindt de negende editie plaats van de Oostwold Airshow. Opnieuw twee dagen vol show en vermaak op vaak letterlijk hoog niveau.

Op 4 en 5 juni, 1e en 2e Pinksterdag 2017, vindt de negende editie plaats van de Oostwold Airshow. Opnieuw twee dagen vol show en vermaak op vaak letterlijk hoog niveau. De keuze vorig jaar om voor het eerst een tweedaags evenement te organiseren pakte meteen goed uit.

Met ruim 20.000 betalende bezoekers is de Oostwold Airshow uitgegroeid tot de grootste jaarlijkse luchtvaartshow van Nederland. Het vliegprogramma, de static display en alle randactiviteiten vormen een perfecte combinatie voor jong en oud. Het organisatiecomité heeft inmiddels de eerste plannen voor 2017 besproken. Voor de invulling van de airshow wordt nadrukkelijk in oostelijke richting gekeken.

Verdere details kunnen nog niet bekend gemaakt worden maar het streven is er op gericht een aantal voor Oostwold ‘nieuwe’ warbirds te presenteren. De static display en luchtvaartmarkt op het middenterrein moeten een nog prominentere plek en invulling gaan krijgen.

De Oostwold Airshow heeft zeker in de wereld van de luchtvaartenthousiasten een goede naam opgebouwd juist vanwege de ongedwongen sfeer en het feit dat je de vliegtuigen bijna kunt aanraken. De combinatie van warbirds en hedendaagse vliegtuigen blijkt een schot in de roos. Het programma op beide dagen begint om 10.00 uur. Binnenkort wordt er meer bekend over deelnemers en programma.

No Replies to "Opnieuw tweedaags vliegfestijn in Oostwold"