Standhouders gezocht voor Airmarket

Met ruim 20.000 betalende bezoekers over twee dagen is de ‘Oostwold Airshow’ uitgegroeid tot de grootste burger luchtvaartshow van Nederland. Op 1e en 2e Pinksterdag, 4 en 5 juni 2017, genieten bezoekers uit binnen- en buitenland van de spectaculaire airshow, waarbij vooral de z.g. ‘warbirds’ de show stelen, demo’s, een static show, theater, re-enactment en  nog veel meer activiteiten voor jong en oud.

Op het grote festivalterrein wordt ook een ‘Airmarket’ gehouden. Een grootse markt vol luchtvaartartikelen zoals modellen,  tekeningen, luchtvaartgames, bouwplaten, kleding, boeken, software, tijdschriften en zelfs onderdelen.
Het zijn slechts enkele voorbeelden van de grote verscheidenheid aan artikelen die te koop worden aangeboden. Talloze stands bieden een breed scala aan informatie over de luchtvaart aan en verschillende demo-teams presenteren zich niet alleen in de lucht maar ook met een eigen stand op de grond.

Zelf deelnemen aan de ‘Oostwold Airmarket’? Reserveer nu!

Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten. Voor het scherpe tarief van slechts € 109,-, inclusief stand van drie meter breed voor twee dagen,  bent u erbij!
U kunt in overleg ook een eigen stand bouwen. Het tarief voor een stand van drie meter breed bedraagt € 99,-. (afwijkende afmetingen graag in overleg met de organisatie) Als u het écht eens heel anders wil aanpakken bestaat er ook de mogelijkheid een opvallende pagodetent te huren.

  • een pagodetent van 5x5m voor twee dagen:  € 899,-, uiteraard inclusief vloer, verlichting en stroombron tot 2kW.
  • Idem met uitbreiding met 50m2 buitenoppervlak: € 950,-
  • Idem met uitbreiding met 100m2 buitenoppervlak: € 1700,-

 

Inbegrepen:

  • Twee afzonderlijke toegangskaarten voor standhouders: twee voor zondag en twee voor maandag (niet overdraagbaar);
  • 1 voertuig per stand.

Let op: wilt u extra toegangskaarten voor standhouders/stand bemanning of gasten, dan kunt u deze apart aanschaffen.

 

Prijzen losse toegangsbadges:

  • Passe-partout (2 dagen) € 25,-
  • Alleen zondag € 14,-
  • Alleen maandag € 18,-

Nu inschrijven garandeert een plek op de ‘Oostwold Airmarket 2017’. Wacht niet te lang want het aantal plaatsen is beperkt.

Klik hier voor het inschrijfformulier

No Replies to "Standhouders gezocht voor Airmarket"