Record aantal warbirds naar 9e editie Oostwold Airshow

Op 4 en 5 juni, 1e en 2e Pinksterdag 2017, kiezen in Oostwold meer dan tien internationale warbirds het Oost-Groninger luchtruim. Dat is voor de grootste particuliere luchtvaartshow van Nederland een absoluut record.

Zo zullen o.a. een zeer bijzondere Curtiss Hawk 75, twee P-40 Warhawks, verschillende Spitfires, Harvards en Mustangs, waaronder de spectaculaire Noorse P-51 ‘The Shark’, hun kunsten gaan vertonen. Onder het motto ‘Time Flies’ kunt u met Pinksteren genieten van duizelingwekkende aerobatic stunts en bijzondere vliegtuigen uit binnen en buitenland.

Ook de hedendaagse luchtvaart is goed vertegenwoordigd met indrukwekkende formaties en spectaculaire demo’s van b.v. de Breitling Wingwalkers, de Dutch Thunder Yaks en de Global Stars Champion Aerobatic Team uit Engeland.

Naast veel vliegende historie valt er ook op de grond genoeg te genieten in de vorm van oldtimer tractoren, automobielen, militaire voertuigen en een compleet gebouwd en bewoond militair kamp uit de oorlogsjaren.

De Oostwold Airshow biedt, naast het vliegprogramma en de static display, verschillende randactiviteiten zoals een grote Airmarket en het ‘Flying Circus Theater’.

Het programma begint op zondag 4 juni om 11.00 uur en op maandag 5 juni om 10.00 uur.

Via deze splinternieuwe website zijn vanaf woensdag 1 maart a.s. tickets voor de airshow online te koop. Door gebruik te maken van een z.g. ‘Early bird korting’ kunt u tot 1 april fors besparen op de aanschaf van toegangskaarten.

No Replies to "Record aantal warbirds naar 9e editie Oostwold Airshow"