Oostwold Airshow introduceert ‘Early Bird’ korting

Op 1 maart a.s. start de voorverkoop voor de 9e editie van de Oostwold Airshow. Dit voordeel voor vroege vogels levert een behoorlijke besparing op. Een toegangskaart voor de zondag kost b.v.  € 12,60 en voor de maandag betaal je € 16,20. De Early Bird korting op een passe-partout is maar liefst 15% en dat betekent dat je voor € 18,00 van het tweedaagse spektakel helemaal niets hoeft te missen!

Op deze manier wil de organisatie van de Oostwold Airshow een gebaar maken naar de echte liefhebbers die er als eerste bij zijn. Daarnaast biedt het de bezoeker met een krappe beurs een mogelijkheid om op entreegeld te besparen.

Het Early Bird tarief geldt vanaf woensdag 1 maart voor beperkte periode en voor een maximum aantal tickets. Om gebruik te maken van de korting hoef je niets speciaals te doen, degenen die als eerste een kaartje kopen krijgen dit automatisch voor het gereduceerde tarief.

De Early Bird korting is alleen beschikbaar via: www. oostwold-airshow.nl

Let op: de actie loopt zolang het maximum aantal beschikbare Early Bird kaarten nog niet bereikt is. Er zijn dus een beperkt aantal Early Bird tickets.

 

No Replies to "Oostwold Airshow introduceert ‘Early Bird’ korting"