Uitgebreide static show

De Oostwold-Airshow bestaat ook dit jaar uit een static show en een vliegprogramma. Op de static show kunnen bezoekers vliegtuigen van dichtbij bekijken en misschien zelfs een praatje maken met bijvoorbeeld de piloot.

Inmiddels is ook  de komst van de eerste bijzondere toestellen voor de static show bevestigd. Uit Duitsland komen deze twee T-6 Harvards, de N59TS “Double Trouble Two” en de speciale marine versie, de SNJ4 “Out of Africa”.

Ook de fraaie Nederlandse Texan, N13FY, van Hanno Wesdorp zal twee dagen in Oostwold te bewonderen zijn.

De Harvards krijgen een plek in het speciale Tweede Wereldoorlog kampement dat twee dagen lang het dagelijkse leven in een militair kamp laat zien. M.b.v. re-enactors, historische voertuigen  en een klein vliegstripje (binnen het grote Oostwold Airport) wordt dat beeld nog eens extra versterkt.

No Replies to "Uitgebreide static show"