Boeing Stearman inspiratiebron voor ‘The Storyteller’

Wie even geen zin heeft in al dat gevleugelde geweld, kan zich ook door Hans Nordsiek en zijn collega’s van het Flying Circus laten meevoeren naar de jaren ’30 van de vorige eeuw.

Rondom The Old Crow, een originele Stearman biplane uit 1943, geeft het Flying Circus slapstickachtige theatervoorstellingen die je meenemen naar de tijd waarin piloten nog pioniers waren en de luchtvaart nog in de kinderschoenen stond.

Hans Nordsiek is als ‘The Storyteller’ de grote inspirator. In het dagelijks leven werkt hij bij de KLM als gezagvoerder en instructeur op de Boeing 777 en 787. Zijn passie is van jongs af aan de luchtvaart en om alles rond dit thema dichtbij de mensen te brengen.

Want zoals Hans zegt: ,,Luchtvaart is elitair geworden, maar eigenlijk is het van de mensen zelf. Daar moet het publiek dicht bij kunnen komen en daar wil ik graag verandering in brengen met het Flying Circus.”

 

No Replies to "Boeing Stearman inspiratiebron voor ‘The Storyteller’"