Wie wordt onze 2500ste volger op Facebook?

Like onze pagina  & win een leuke prijs!

Social media zijn voor de promotie van een evenement zoals de Oostwold Airshow van onschatbare waarde. Dankzij de honderden volgers kunnen we het laatste nieuws, maar ook fraai beeldmateriaal, op een snelle manier met heel veel airshow liefhebbers delen.

De teller staat inmiddels op bijna 2500 volgers. Om toch even bij dit heugelijke feit stil te staan willen we onze 2500ste volger op facebook graag extra in het zonnetje zetten.

Zo liggen er voor de winnaar twee passe–partouts klaar en getooid met de exclusieve Oostwold Airshow Cap wacht deze geluksvogel ook nog eens een bijzondere rondleiding voor twee personen voor en ook achter de schermen van de 9e Oostwold Airshow!

De winnaar wordt uiterlijk 25 mei bekend gemaakt.

No Replies to "Wie wordt onze 2500ste volger op Facebook?"