Speakers vullen niet alleen de stiltes

“Het is meer dan alleen maar de airshow een beetje aan elkaar praten.”

Leo van der Goot en Jan Cocheret presenteren ook deze editie van de Oostwold Airshow een perfecte mix van zakelijke informatie, achtergronden en humoristische anekdotes en oneliners.

Beide heren zijn al heel lang met het luchtvaartvirus besmet en zijn ook allebei piloot. Tijdens zijn loopbaan was Jan gezagvoerder op de Boeing 727, 737, 757 en 777. Tegenwoordig vliegt hij op een Dreamliner van Norwegian. Leo is, naast sportvlieger, ook een verwoed vliegstuigspotter en maker van de tv-serie ‘Skybound’. Als oud RTL programmadirecteur verdient Van der Goot zijn eerste sporen in de mediawereld als regisseur, producer en natuurlijk als d.j. bij de zeezender Radio Noordzee en Hilversum 3. Inmiddels is hij adviseur voor omroepen in binnen en buitenland, maar radio blijft zijn eerste grote liefde en zo is hij weer teruggekeerd achter de microfoon bij internetstation ’40upradio’.

Als speakers van de Oostwold Airshow vormen ze een onmisbare schakel tussen publiek en piloten. Hun motto voor 2017: “Vliegen is een serieuze zaak maar er mag gelachen worden!”

No Replies to "Speakers vullen niet alleen de stiltes"