Kaartverkoop Oostwold Airshow spectaculair van start

Op nieuwjaarsdag, 1 januari 2019, begint de verkoop van toegangskaarten voor de jubileumeditie van de Oostwold Airshow. Voor snelle beslissers is er een beperkt aantal z.g. ‘Early Bird’ tickets met forse korting beschikbaar.

De tiende editie van het grootste evenement in de Nederlandse civiele luchtvaart vindt opnieuw plaats met Pinksteren op zondag 9 en maandag 10 juni 2019. De verwachting is dat er meerdere records gaan sneuvelen. Zo staan er nu al meer ‘warbirds’ op de deelnemerslijst dan ooit. Voor de ‘Airmarket’ hebben zich ook een record aantal standhouders gemeld. Natuurlijk hoopt de organisatie dat ook het toeschouwersrecord, bijna 25.000 bezoekers in 2017, gebroken gaat worden.

Inmiddels is aan de indrukwekkende lijst weer aantal bijzondere deelnemers toegevoegd. Het Nederlandse formatieteam van de ‘Thunder Yaks’ met hun Russische Yak-52 vliegtuigen geeft een demonstratie hoge school formatievliegen en, op veler verzoek, presenteren vrouwelijke wing-walkers adembenemende figuren, staande op de vleugel van een Boeing Stearman. De Belg Kristof Cloetens is in het dagelijkse leven F-16 piloot maar daarnaast ook nog eens de Belgische kampioen aerobatics, zeg maar kunstvliegen. De inwoner van Antwerpen komt met zijn Extra 330SC Milispec naar Oost-Groningen.

Tijdens de ‘Early Bird’ actie worden, alleen via de website oostwold-airshow.nl, tickets tot liefst 40% korting aangeboden. Zo gaat een passe partout € 21,00 kosten (normaal 35 euro), een ticket voor zondag € 13,00 euro (normaal 18 euro) en voor de maandag betaalt u slechts € 18,00 (normaal 25 euro). De actie is tijdelijk en geldt voor een beperkt aantal kaarten. Bezoekers aan het tweedaagse evenement worden in 2019 met gratis pendelbussen van de parkeerterreinen naar het vliegveld vervoerd.

No Replies to "Kaartverkoop Oostwold Airshow spectaculair van start"