Airshow vrijwilliger onderscheiden

Vrijwilliger bij de Oostwold Airshow, Fred Borger uit Buinerveen, is benoemd tot ‘Lid in de Orde van Oranje Nassau’. De versierselen werden hem vrijdag opgespeld door burgemeester Jan Seton van de gemeente Borger-Odoorn.

Borger is actief in de luchtvaartwereld als lid van de Motorvliegvereniging Hoogeveen, voorzitter van Vereniging van Ultralichte Vliegtuigen Westerwolde, hoofd van de vliegschool en een geliefd instructeur. Daarnaast is hij ook hoofd-havenmeester en bestuurslid van de Stichting Luchthaven Stadskanaal.

Ondanks zijn drukke werkzaamheden als tandarts doet hij veel voor de luchtsport in het algemeen. Al vanaf het begin is hij betrokken bij de organisatie van de Oostwold Airshow. Zo is hij b.v. als vrijwilligerscoördinator actief.

Hij is verder lid van de Drentse Jachthoornblazers (DJB) in Schoonloo en heeft enkele jaren de rol van voorzitter van deze vereniging vervuld.

No Replies to "Airshow vrijwilliger onderscheiden"