Drukke zondagochtend verwacht

De organisatoren van de Airshow Oostwold verwachten morgen niet alleen duizenden bezoekers maar houden er ook nog eens rekening mee dat vanwege het slechte weer van vandaag de deelnemende vliegtuigen op het laatste moment arriveren. Dat betekent dat het in de ochtenduren even alle hens aan dek wordt. Naast de deelnemers arriveren er ook nog tientallen bezoekende vliegtuigen.

Normaal gesproken komen de kisten op de zaterdag voor Pinksteren naar Oostwold gevlogen. Maar het slechte weer verhinderde dat. Niet alleen boven ons land maar boven grote delen van Europa. Boven het Engelse Kanaal b.v. hing bijna de hele dag een dicht weer front dat vliegen onmogelijk maakte. Onder de Britse kisten die morgen de oversteek nog moeten maken zijn bijna alle Warbirds.

De verwachting is dat tussen 10.00 en 12.00 er sprake is van enige filevorming in de lucht. Een ‘programmaonderdeel’ dat het publiek als een soort van extraatje in de schoot geworpen krijgt. De weersverwachting voor morgen en ook maandag ziet er goed uit. Publiek wordt aangeraden rekening te houden met extra reistijd. Op verschillende plekken wordt er aan de weg gewerkt.

Kassa’s en parkeerterreinen zijn zondagochtend vanaf 09.00 uur geopend. Streven is nog steeds om de airshow om 12.00 uur te laten beginnen. Volg Oostwold facebook voor het laatste nieuws en de juiste line-up tijdens de show.

No Replies to "Drukke zondagochtend verwacht"