Deadline fotowedstrijd nadert

Wie wordt de opvolger van Femke Roos die ons in 2017 verraste met een bijzondere en uiteindelijk dus winnende foto van een Warhawk. Tijdens Pinksteren kreeg ze een VIP-tour achter de schermen van de Oostwold Airshow.

Mail ons uw mooiste digitale foto’s (maximaal drie per fotograaf) en een deskundige jury kiest in de eerste week van juli de allermooiste. De maker van de winnende foto ontvangt als beloning een speciaal vip- arrangement voor de volgende editie van de airshow.

De ingezonden foto’s dienen een minimale resolutie van 300 dpi te hebben (dus minimaal 1800 x 1300 pix). Alle inzendingen kunnen door de organisatie o.a. rechtenvrij voor publicitaire doeleinden gebruikt worden. Een selectie van de foto’s wordt online gepubliceerd op onze website en Facebook.

Foto’s moeten uiterlijk zondag 23 juni a.s. in ons bezit zijn. Aanlevering via e-mail: fotowedstrijd@oostwold-airshow.nl.

No Replies to "Deadline fotowedstrijd nadert"