Oostwold Airshow 2021 wordt verplaatst

De organisatie van de tweejaarlijkse Oostwold Airshow heeft besloten de 11e editie te verplaatsen naar het weekend van 5 en 6 juni 2022.

Reden is dat door het coronavirus alle evenementen waar veel publiek op afkomt, in heel Nederland, zijn afgelast. De verwachting is dat deze beperkende maatregelen nog geruime tijd van kracht blijven. Het kabinet wil op deze manier verspreiding van het coronavirus tegengaan.

Organisator Tom van der Meulen: “We kunnen niet garanderen dat het publiek tijdens ons drukbezochte evenement onderling voldoende afstand kan houden. Ook de onzekerheid om buitenlandse demo-teams, vanwege alle reisbeperkingen, te laten overkomen speelt bij onze beslissing om de airshow uit te stellen een rol. Wij kijken ernaar uit om tijdens de Pinksterdagen in 2022 weer voor een breed publiek een fantastische airshow neer te kunnen zetten.”

De beslissing om de Oostwold Airshow te verplaatsen is nu al genomen omdat het moment inmiddels was genaderd om de organisatie voor de volgende editie van het evenement weer op te starten.

No Replies to "Oostwold Airshow 2021 wordt verplaatst"