Airmarket 2019 – deelnemen

De deelname voor de Airmarket is nu gesloten.

Met bijna 25.000 bezoekers over twee dagen is de ‘Oostwold Airshow’ uitgegroeid tot de grootste burger luchtvaartshow van Nederland. Op 1e en 2e Pinksterdag, 9 en 10 juni 2019, genieten bezoekers uit binnen- en buitenland van alweer de tiende editie van de spectaculaire airshow, waarbij vooral de z.g. ‘warbirds’ de show stelen. Jong en oud kunnen weer genieten van demo’s, een static show, theater, re-enactment en nog veel meer activiteiten.

Standhouder worden?

Op het grote festivalterrein wordt ook een ‘Airmarket’ gehouden, waar een grote verscheidenheid aan artikelen te koop wordt aangeboden en een breed scala aan informatie over de luchtvaart te vinden is. Luchtvaartartikelen zoals modellen, tekeningen, luchtvaartgames, bouwplaten, kleding, boeken, tijdschriften en software zijn slechts enkele voorbeelden. Ook demo-teams presenteren zich met een eigen stand op de ‘Oostwold Airmarket’.

Oostwold Airshow – Airmarket 2019 prijzen

Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten! U kunt erbij zijn voor het scherpe tarief van slechts € 125,- voor twee dagen incl. btw (Early-bird en deelnemers Airmarket 2019 tarief € 105,- tot 1 maart 2019), inclusief kraamhuur van drie meter breed, toegangskaarten voor 2 standhouders en vermelding op de airshow website.

U kunt in overleg ook een eigen kraam of stand bouwen. Het tarief voor een stand van drie meter breed bedraagt € 99,- incl. btw. (afwijkende afmetingen graag in overleg met de organisatie)

Als u het écht eens heel anders wil aanpakken bestaat er ook de mogelijkheid een opvallende pagodetent te huren.

pagodetent van 5x5m (25m2) voor twee dagen:  € 900,-
inclusief vloer, verlichting en stroombron tot 2kW, toegangskaarten voor 2 standhouders en vermelding op de airshow website, prijs excl. btw.

pagodetent van 5x5m (25m2) voor twee dagen
met uitbreiding met 50m2 buitenoppervlak:  € 1.350,-
inclusief vloer, verlichting en stroombron tot 2kW, toegangskaarten voor 3 standhouders en vermelding op de airshow website, prijs excl. btw.

pagodetent van 5x5m (25m2) voor twee dagen
met uitbreiding met 100m2 buitenoppervlak:  € 1.700,-
inclusief vloer, verlichting en stroombron tot 2kW, toegangskaarten voor 5 standhouders en vermelding op de airshow website, prijs excl. btw.

Per kraam of stand mag 1 voertuig op het terrein geplaatst worden.

extra toegangskaarten
Let op: wilt u extra toegangskaarten voor standhouders/stand bemanning of gasten, dan kunt u deze apart aanschaffen.

Nu inschrijven garandeert een plek op de ‘Oostwold Airmarket 2019’. Wacht niet te lang want het aantal plaatsen is beperkt.

 

Aanmelden was mogelijk t/m 1 mei en is nu niet meer mogelijk.

No Replies to "Airmarket 2019 - deelnemen"